Lajme dhe ngjarje

English Language Centre (ELC) ndër vite organizon ngjarje të ndryshme si: programe festive për përfundimin e vitit shkollor, për parashkolloret dhe shkollorët.

Po ashtu ELC cdo vit organizon udhtime në Europe, duke ofruar kështu mundesi të udhetimit të nxënesve te saj me cmime shumë te volitshme.

Qëllimi kryesor i këtyre organizimeve të udhtime është socilalizimi i nxënësve dhe njohja e kulturave të ndryshme, po ashtu komunikimi në gjuhën angleze.

 

Këtu do te gjeni te gjitha informacionet më të reja në lidhje me cdo lajm dhe ngjarje.

 

Kurset e Matematikës për fëmijë dhe të rritur.

Ofrojmë kurse të Matematikës me program të mirëfilltë dhe metoda evropiane, për fëmijë dhe të rritur.

Për një çmim shumë të volitshëm, ofrojmë:

·     Kurse Grupore

·     Kurse Individuale

·     Kurse Intensive

·     Kurse për përgatitje shkollore (nga klasa e I deri ne klasën XII)

·     Kurse për përgatitje të testit të semi maturës dhe testit të maturës  

·     Kurse për përgatitje te provimeve pranuese në fakultet

Viti i ri shkollor 2016/2017 me shume risi.
ELC organizon kurset përgatitore te matematikes për klasat I-IX & X-XII sipas planprogramit shkollor dhe me metoda moderne.
Për me shume na kontaktoni ne 049 221 433. 
Ju mirëpresim!